Beyşehir'de askere gideceklere ziyaret

Beyşehir'de askere gideceklere ziyaret

KONYA (AA) - Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, askere gidecek gençleri evlerinde ziyaret ederek, onlara Türk bayrağı ve Kur'an-ı Kerim hediye ettiklerini...

KONYA (AA) - Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, askere gidecek gençleri evlerinde ziyaret ederek, onlara Türk bayrağı ve Kur'an-ı Kerim hediye ettiklerini bildirdi.

Özaltun, gazetecilere yaptığı açıklamada, askerliğe gidecek gençleri güzel bir şekilde göndermek için çalışma başlattıklarını söyledi.

Bu kapsamda belediye olarak, askere gidecek gençleri evlere ziyaret yaptıklarını belirten Özlatun, şunları kaydetti:

"Yurdumuzun dört bir köşesinde rahat rahat uyuyabiliyorsak, oturabiliyorsak askerlerimiz ve güvenlik güçlerimiz sayesindedir. O yüzden, belediye olarak askere giden gençlerimiz için yeni bir uygulama başlattık. Zabıta görevlilerimiz, korumakla mükellef olduğumuz kutsal değerlerimiz olan şanlı Türk bayrağımız ile Kur'an-ı Kerim ve cüzdandan oluşan hediyelerini gençlerimize ilçemizin hangi köşesinde ikamet ediyorlarsa etsinler bizzat evlerine kadar götürerek takdim ediyorlar. Şimdiden tüm askerlerimize hayırlı tezkereler diliyorum."

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :