Beyşehir'de asfalt çalışmaları sürüyor

Beyşehir'de asfalt çalışmaları sürüyor

KONYA (AA) - Beyşehir’in merkez ve dış mahallelerindeki yolların sathi asfaltla kaplanması çalışmaları devam ediyor.Beyşehir Belediye Başkanı Murat...

KONYA (AA) - Beyşehir’in merkez ve dış mahallelerindeki yolların sathi asfaltla kaplanması çalışmaları devam ediyor.

Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, yaptığı yazılı açıklamada, Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin ilçe merkezi ile dış mahallelerde yolları asfaltla kaplama çalışmalarını sürdürdüğünü ifade etti.

Başkan Özaltun, çalışmaların ilçe merkezinde Müftü ve Bahçelievler Mahallesi’nde yoğunluk kazandığını ifade ederek, bu iki yerleşim merkezinde yapılaşması kısmen tamamlanan güzergahlarda da faaliyetlerin hız kesmeden devam ettiğini vurguladı.

Dış mahallelerden Gökçimen Mahallesi’nde yolların sathi asfaltla kaplanması çalışmalarının devam ettiğini, diğer yandan da sürücüler tarafından çok sık tercih edilen Yazyurdu Mahallesini Konya karayoluna bağlayan 5 kilometrelik güzergahta da asfaltlama faaliyetlerinin yürütüldüğünü aktaran Özaltun, şunları kaydetti:

"Beyşehir Belediyesi olarak ilçemiz merkezi ve taşra mahallelerimizin daha konforlu ve taşıt trafiğine uygun hale getirilmesi noktasında çalışmalarımız tam gaz devam ediyor. Ekiplerimiz, ihtiyaç olan güzergahlarda yol çalışmalarını belli bir plan halinde sürdürüyor. Yollarımızda sathi ve sıcak asfalt çalışmalarının yanısıra kilitli parke taşıyla kaplanmasına yönelik çalışmalar da yürütülüyor. Hedefimiz, kış mevsimi gelmeden bu çalışmaları tamamen bitirerek ilçemiz halkımızın hizmetine sunmaktır."

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :