Beyşehir'de altyapı çalışmaları

Beyşehir'de altyapı çalışmaları

KONYA (AA) - Konya'nın Beyşehir ilçesinde altyapı çalışmaları sürüyor.Beyşehir Belediyesi ile Konya Büyükşehir Belediyesinin Atatürk Caddesi, Telekom...

KONYA (AA) - Konya'nın Beyşehir ilçesinde altyapı çalışmaları sürüyor.

Beyşehir Belediyesi ile Konya Büyükşehir Belediyesinin Atatürk Caddesi, Telekom kavşağı, peynir pazarı ve çarşı merkezindeki ana arterlerde bir süre önce başlattığı altyapı çalışmaları devam ediyor.

Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, gazetecilere yaptığı açıklamada, Beyşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ile Konya Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı'na bağlı 4. Bölge Müdürlüğü ekiplerinin işbirliği halinde yürüttüğü çalışmaların tamamlanmasıyla dükkanları aşırı yağışlı havalarda su baskınına maruz kalan esnafın yaşadığı bu olumsuzluklardan kurtulacağını söyledi.

Çalışmaların Ramazan Bayramı öncesi bitirilmesi için ekiplerin ilgili kesimlerde yoğun bir çalışma sergilediğini anlatan Özaltun, şöyle konuştu:

"İnşallah her aşırı yağmur yağışı sonrasında mevcut drenajların yetersiz kalmasından kaynaklı sorunlar bundan böyle olmayacak. Drenaj çalışması yürütülen kesimler faaliyetin sona ermesinin ardından sıcak asfaltla kaplanacak. Böylece esnafımız iş yerlerinin önünde daha konforlu bir yola da kavuşmuş olacak. Esnafımıza çalışmalar devam ederken, gösterdiği anlayıştan dolayı teşekkür ediyorum. Çünkü, bu çalışmalardan kaynaklı bugünlerde çekilen cefanın bir sefası olduğunun da bilincindeler."

Özaltun, Beyşehir'in en işlek caddelerinde başlatılan altyapı çalışmalarının zaman içinde sıkıntı yaşanan diğer kesimlerde de yürütüleceğini, kent merkezinin köklü sorunlarının bir bir çözüme kavuşturulacağını sözlerine ekledi.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :