Beyşehir'de "Abdullah Tayyip Olçak Parkı" açıldı

Beyşehir'de "Abdullah Tayyip Olçak Parkı" açıldı

Beyşehir'de, 15 Temmuz demokrasi şehidinin isminin verildiği çocuk parkı törenle açıldı.Açılışta, Beyşehir Belediyesi Mehteran Takımı...

Beyşehir'de, 15 Temmuz demokrasi şehidinin isminin verildiği çocuk parkı törenle açıldı.

Açılışta, Beyşehir Belediyesi Mehteran Takımı da bir gösteri yaptı.

Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, açılışta yaptığı konuşmada, parka 15 Temmuz darbe teşebbüsü esnasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yakın arkadaşlarından Erol Olçak'ın üç oğlundan birisi olan Abdullah Tayyip Olçak'ın ismini verdiklerini söyledi.

Abdullah Tayyip'in babası Erol Olçak'ın, 15 Temmuz gecesi oğlunu darbecilerden korumak için üzerine kapanırken birlikte şehit olduklarını hatırlatan Özaltun, "Biz de bu şehit kardeşlerimizin isimlerini Beyşehir'in farklı noktalarında yaşatmaya devam edeceğiz." dedi.

Özaltun, benzer parkların yapımının devam edeceğini de belirterek, açılışı yapılan parka, mahalle sakini kadınların spor yapabilmeleri için koşu bisikleti ve fitness aletleri de koyacaklarını kaydetti.

Beyşehir Birlik Muhtarlar Derneği Başkanı ve Esentepe Mahalle Muhtarı Faruk Koçer de mahalleye yapılan çocuk parkı için Özaltun'a teşekkür etti.

Konuşmaların ardından yapılan dualarla parkın açılışı yapıldı.

Programa, AK Parti Konya Milletvekili Mehmet Babaoğlu, AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Şenol ve vatandaşlar katıldı.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :