Beyşehir-Isparta Karayolunu domuzlar bastı

Beyşehir-Isparta Karayolunu domuzlar bastı

Konya'nın Beyşehir-Isparta Karayolu'nda seyir halindeki bir sürücü, aniden yola çıkan kalabalık yaban domuzu sürüsünü cep telefonu kamerasıyla görüntüledi.

Konya'nın doğal güzellikleriyle öne çıkan Beyşehir ilçesi, Beyşehir-Isparta Karayolu üzerinde alışılmadık bir manzaraya sahne oldu. Bir araç sürücüsü, karayolunda ilerlerken karşılaştığı kalabalık yaban domuzu sürüsünü cep telefonu kamerasıyla saniye saniye kaydetti.

Olay, karayolunun yoğun olabileceği bir kesiminde yaşandı. Yola aniden fırlayan domuz sürüsünü fark eden sürücü, olası bir kazayı önlemek amacıyla hızını düşürdü. Görüntülerde, yaban domuzlarının telaşla yolun karşısına geçmeye çalıştığı ve o esnada her iki yönde de seyir halinde olan araçların bulunduğu gözlendi.

Sürücünün Tepkisi Kayda Yansıdı

Domuz sürüsünün karayolundaki tehlikeli geçişini kayıt altına alan sürücünün, o anlarda duyduğu şaşkınlık ve heyecan ses kayıtlarına da yansıdı. Sürücünün "Burayı domuzlar bastı" şeklindeki ifadesi, yaşanan durumun nadirliğini ve beklenmedik doğasını ortaya koydu.

Karayolunu geçen domuz sürüsünün, trafikten uzaklaşarak bir bahçe evinin önünden tali yola doğru ilerleyişini sürdürmesi dikkat çekti. Bu görüntü, bölgedeki yaban hayatının şehir ve karayolu trafiğine ne denli yaklaştığını bir kez daha gözler önüne serdi. Yetkililer, özellikle bu tür doğal yaşam alanlarına yakın bölgelerde sürücülerin daha dikkatli olmaları konusunda uyarıyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.