Beyşehir İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü, Gıda Denetimlerini Sürdürüyor

Beyşehir İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü, Gıda Denetimlerini Sürdürüyor

Beyşehir İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü ekipleri, ilçe genelinde faaliyet gösteren gıda işletmelerini denetleyerek tüketici sağlığını koruma amacıyla çalışmalarına devam ediyor.

Beyşehir İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü, ilçe genelinde faaliyet gösteren gıda üretim ve satış yapan işletmeleri denetleme çalışmalarını sürdürüyor. Yapılan açıklamada, gıda kontrol görevlileri tarafından gerçekleştirilen denetimlerin, işletmelerin hijyen şartları, ürün ve malzemelerin saklama koşulları, çalışanların kişisel hijyenleri, satış ve sunumda kullanılan alet ve ekipmanların uygunluğu gibi unsurları kapsadığı belirtildi.

Açıklamada ayrıca, denetimlerin amacının gıda zincirinin tüm aşamalarında tüketici sağlığını korumak ve güvenilir gıda arzını sağlamak olduğu vurgulanarak, bu doğrultuda denetimlerin aralıksız olarak devam ettiği ifade edildi. Vatandaşlar ise herhangi bir problemle karşılaştıklarında, toplu tüketim yerlerinde veya alışveriş yaptıkları noktalarda yaşadıkları sorunları Tarım ve Orman Bakanlığı'na ait 174 Alo Gıda hattını arayarak iletebilecekleri konusunda bilgilendirildi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.