Beyşehir Hasta Konukevi'nin yapımı tamamlandı

Beyşehir Hasta Konukevi'nin yapımı tamamlandı

KONYA (AA) - Beyşehir ilçesinde 36 yataklı hasta konukevinin yapımının tamamlandığı bildirildi.Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, konukevi çevresinde...

KONYA (AA) - Beyşehir ilçesinde 36 yataklı hasta konukevinin yapımının tamamlandığı bildirildi.

Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, konukevi çevresinde devam eden yol tanzim çalışmalarını inceledi.

Özaltun, burada gazetecilere yaptığı açıklamada, Beyşehir Belediyesi olarak ilçeye otel konforunda bir hasta konukevi kazandırdıklarını belirtti.

Yeni Beyşehir Devlet Hastanesi'nin hemen yanı başında bir süre önce başlayan hasta konukevi inşaatının yürütülen çalışmalar sonrasında kısa süre içerisinde tamamlandığını kaydeden Özaltun, şöyle konuştu:

"Beyşehir Hasta Konukevi bölgeye hizmet vermek için artık gün saymaya başladı. 14 Mart Tıp Bayramı'nda yeni Devlet Hastanesi ile resmi açılışının yapılması planlanıyor. Beyşehir Hasta Konukevi yıllardan beri çok önemsediğimiz, özlem duyduğumuz ve hayata geçirilmesi için göreve geldiğimiz ilk günden bu yana çalışmalarını yürüttüğümüz bir proje idi. Temelini atarak başlatmak yaz döneminde kısmet oldu. Beyşehir’de yine ilk projelerden birisi dediğimiz hasta konukevinin yeni yılla birlikte yapım çalışmaları tamamlandı."

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :