Beyşehir Göl Feneri Derneği'nin bayram yardımları

Beyşehir Göl Feneri Derneği'nin bayram yardımları

KONYA (AA) - Beyşehir'de faliyet gösteren, "Göl Feneri Derneği" kurban bayramı öncesinde ihtiyaç sahibi ailelere bayramlık giysi yardımında bulundu.Beyşehir...

KONYA (AA) - Beyşehir'de faliyet gösteren, "Göl Feneri Derneği" kurban bayramı öncesinde ihtiyaç sahibi ailelere bayramlık giysi yardımında bulundu.

Beyşehir Göl Feneri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Hasan Takavcı, gazetecilere yaptığı açıklamada, dernek olarak her bayram öncesi olduğu gibi kurban bayramı öncesinde de ilçe merkezi ve dış mahallelerde yaşayan ihtiyaç sahibi ailelere bayramlık giysi verdiklerini söyledi.

Derneğin bu kapsamda, giysi deposunu ihtiyaç sahibi aileler için açtığını belirten Takavcı, "İçerişehir Mahallemizde bulunan giysi depomuzun önünde sıraya giren ihtiyaç sahibi ailelerimiz beğendiği, kendi ya da aile fertlerinin üzerine uyan kıyafetleri seçerek temin etti. Artık, derneğimiz her bayram öncesi bu tür yardımları geleneksel hale getirdi. Amacımız, ihtiyaç sahibi ailelerimizin hayır dualarını alabilmektir." dedi.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler