Beyşehir Belediyespor alt yapı güçlendirme hazırlıkları

Beyşehir Belediyespor alt yapı güçlendirme hazırlıkları

Konya 1. Amatör Küme Süper Grupta mücadele eden Beyşehir Belediyespor Futbol Takımı, alt yapıyı güçlendirmek için çalışmalara başladı

KONYA (AA) - Konya 1. Amatör Küme Süper Grupta mücadele eden Beyşehir Belediyespor Futbol Takımı, alt yapıyı güçlendirmek için çalışmalara başladı.

Belediye Başkanı Özaltun, gazetecilere yaptığı açıklamada, Beyşehir Belediyespor'un uzun yıllardır amatör liglerde mücadele ettiğini söyledi.

Yönetim olarak öze dönüş kararı aldıklarını ve alt yapıyı güçlendirmek için çalışma başlattıklarını ifade eden Özaltun, şunları kaydetti:

"Bu kapsamda bir futbol okulu açtık. A takımının daha güçlü olabilmesi için alt yapıya önem vermek lazım. Amacımız, geleceğin Beyşehirli futbol yıldızlarını futbol sahalarına kazandırabilmek. Futbol okulumuzda yıldızı parlayacak bu gençlerimiz isterlerse daha büyük kulüplerde de forma giyme imkanı bulabilecek. Bu doğrultuda 7-19 yaş arasındaki çocuklarımızı ve gençlerimizi kayıtları başlayan futbol okulumuzda aramızda görmeyi arzu ediyoruz."

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :