Beyşehir Belediyesinin "evde bakım" hizmeti

Beyşehir Belediyesinin "evde bakım" hizmeti

Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, Evde Bakım Hizmetleri Birimi'nde görev yapan ekiplerin gönüllülük esasına göre mesai yaptığını...

 Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, Evde Bakım Hizmetleri Birimi'nde görev yapan ekiplerin gönüllülük esasına göre mesai yaptığını kaydetti.

Beyşehir Belediyesi Evde Bakım Hizmetleri ekiplerinin, bakıma muhtaç vatandaşların evlerinde Kurban Bayramı öncesinde de bayram temizliği faaliyetlerini sürdürdüğü bildirildi.

Belediye Başkanı Murat Özaltun, gazetecilere yaptığı açıklamada, belediye tarafından kurulan söz konusu birimin yıl boyunca sürekli faaliyet gösterdiğini söyledi.

Ekiplerinin, Kurban Bayramı öncesinde de bu hizmeti sürdürdüğünü ve yaşlı ve bakıma muhtaç vatandaşların bayram sevincini daha temiz ve ferah bir ortamda yaşayabilmesi için gayret gösterdiğini anlatan Özaltun, şöyle konuştu:

"Amacımız, onların da bayram sevincini, neşesini dolu dolu yaşamasıdır. Bu birimde görev yapan ekiplerimiz, gönüllülük esasına göre mesai yapıyor. Allah onlardan da razı olsun, görevlerinde kolaylıklar diliyorum. Bu hizmeti verirken tek hedefimiz var, Allah rızası ve yaşlı ve bakıma muhtaç vatandaşlarımızın hayır dualarını alabilmek. Yani, bu hizmetler bize dua olarak aslında geriye dönüyor. Onların hayır dualarıyla hizmetlerimizi ilçemizde aksatmadan sürdürüyoruz."

 

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :