Beyşehir Belediyesinden Huğlu'ya halı saha

Beyşehir Belediyesinden Huğlu'ya halı saha

Beyşehir Belediyesince av tüfeği üretiminde söz sahibi yerleşim merkezlerinden Huğlu Mahallesi'ne halı saha yapılıyor. Beyşehir Belediye...

 Beyşehir Belediyesince av tüfeği üretiminde söz sahibi yerleşim merkezlerinden Huğlu Mahallesi'ne halı saha yapılıyor.

Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, yaptığı yazılı açıklamada, ilçeye bağlı nüfus potansiyeli yüksek dış mahallelere halı saha kazandırmaya devam ettiklerini belirtti.

Özaltun, Üzümlü'den sonra ilçenin en modern ve büyük halı sahalarından birini Huğlu Mahallesi'ne inşa edeceklerini aktardı.

Beyşehir'in futbol tutkusunun çok fazla olduğu anlatan Özaltun, şunları kaydetti:

"Huğlu Mahalle sakinlerimize verdiğimiz sözü yerine getiriyoruz. Huğlu Meslek Yüksekokulu hizmet binasının arka kısmındaki 6 bin 500 metrekarelik alanda yapılacak halı saha için belediye ekiplerimiz altyapı çalışmalarına başladı. Ön çalışmaların tamamlanmasının ardından ihaleye çıkarak yapımı için de düğmeye basmış olacağız. İnşallah, yapımının tamamlanmasıyla kısa sürede mahalle sakinlerimize hizmet verilmeye başlanacak. Huğlu Mahallemiz, futbola ilginin çok yaygın olduğu ilçemizi amatör liglerde temsil eden futbol takımımızın da bulunduğu bir yerleşim merkezi. Dolayısıyla, burada futbol branşında daha iyi bir altyapının oluşturulması adına da bu halı sahanın yapımını çok önemsiyoruz."

Özaltun, Huğlu Mahallesi'nin de diğer yerleşim merkezleri gibi hizmetin en iyisine layık olduğunu belirtti.

 

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :