Beyşehir Belediyesi'nde işçi istihdamı

Beyşehir Belediyesi'nde işçi istihdamı

Beyşehir Belediyesi, son iki yılda Toplum Yararına Program (TYP) kapsamında 205 kişiye iş istihdamı sağladı.Belediye Başkanı Murat Özaltun,...

Beyşehir Belediyesi, son iki yılda Toplum Yararına Program (TYP) kapsamında 205 kişiye iş istihdamı sağladı.

Belediye Başkanı Murat Özaltun, gazetecilere yaptığı açıklamada, ilçe belediyesinin yürüttüğü çalışmalarla sorumluluk alanındaki 67 Mahalleye sadece hizmet vermekle sınırlı kalmayıp, istihdam çalışmalarına da önemli katkılar sunduğunu söyledi.

Kurum olarak istihdama katkı sunmaya ayrı bir önem verdiklerini vurgulayan Özaltun, bu kapsamda, işe ihtiyacı olanların kurum bünyesinde istihdam edilmesi için zaman zaman İŞKUR nezdinde girişimlerde bulunduklarını belirtti.

Bu konuda yürüttükleri çalışmalardan olumlu neticeler aldıklarını aktaran Özaltun, şöyle konuştu:

"Bu tür projeler memleketimizde yaşayan işe ihtiyacı olan insanlarımızın faydalanması adına büyük önem arz ediyor. Hem de belediye olarak iş ve insan gücü ihtiyacımızı bu projeleri hayata geçirerek karşılamış oluyoruz. Bu insanlarımıza istihdam imkanı sunarak, ilçemize daha çok hizmet etmenin de önünü açıyoruz. O yüzden bu tür projeler için taleplerimiz bundan sonra da olmaya devam edecek. Beyşehir Belediyesi göreve başladığından bu yana TYP kapsamında 205 kişiye iş istihdamı imkanı sundu."

 

 

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :