Beyşehir Belediyesi, Antalya Şehircilik ve Teknoloji Fuarı'na katıldı

Beyşehir Belediyesi, Antalya Şehircilik ve Teknoloji Fuarı'na katıldı

KONYA (AA) - Beyşehir Belediyesinin Antalya Şehircilik ve Teknoloji Fuarı'nda açtığı stantın ziyaretçilerin ilgi odağı olduğu bildirildi.Beyşehir Belediye...

KONYA (AA) - Beyşehir Belediyesinin Antalya Şehircilik ve Teknoloji Fuarı'nda açtığı stantın ziyaretçilerin ilgi odağı olduğu bildirildi.

Beyşehir Belediye Bakanı Murat Özaltun, gazetecilere yaptığı açıklamada, Türkiye Belediyeler Birliği, Akdeniz Belediyeler Birliği ve Antalya Büyükşehir Belediyesi işbirliği ile ANFAŞ Expo Center'da açılan fuara Beyşehir Belediyesinin de katıldığını belirtti.

Üç gün süreli fuarın açılışına da katıldıklarını belirten Özaltun, "Kapılarını açan fuardaki stantı, Antalya Valisi Münir Karaloğlu, Akdeniz Belediyeler Birliği ve Kepek Belediye Başkanı Hakan Tütüncü ve beraberindeki Antalya protokolü de ziyaret etti." dedi.

"Beyşehir Belediyesi olarak ilçeye her alanda hizmet verirken şehrin tanıtımı noktasında da son dönemde büyük bir gayret içerisindeyiz" diyen Özaltun, şöyle konuştu:

"Bu çerçevede gerek yurt içinde, gerekse yurt dışında açılan fuarlara açtıkları stantlarla katılmaya büyük önem veriyoruz. Amacımız, ilçemizin ve kentimizin her noktada daha çok tanıtılmasıdır. Bu anlamda, Türkiye Belediyeler Birliği, Akdeniz Belediyeler Birliği ve Antalya Büyükşehir Belediyesi işbirliği ile açılan 8. Antalya Şehircilik ve Teknoloji Fuarı'nda Beyşehir Belediyesi olarak yerimizi aldık."

Beyşehir Belediyesi, Antalya Şehircilik ve Teknoloji Fuarı'na katıldı

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :