Beyoğlu'ndaki terör saldırısına tepkiler

Beyoğlu'ndaki terör saldırısına tepkiler

Sivas Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Hastaoğlu, Beyoğlu'ndaki terör saldırısını kınadı

SİVAS (AA) - Sivas Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Hastaoğlu, Beyoğlu'ndaki terör saldırısını kınadı.

Hastaoğlu, yaptığı yazılı açıklamada, birlik ve beraberliğe en çok ihtiyaç duyulan bugünlerde, İstanbul Taksim'den gelen haberden büyük üzüntü duyduklarını ifade ederek, "Hain terör saldırısını kınıyor, şehitlerimize Allah'tan rahmet, ailelerine ve milletimize başsağlığı, yaralılara da acil şifa diliyorum" ifadesini kullandı.

Sivas Ticaret Borsası olarak şiddetini her geçen gün artıran hain terör saldırılarını lanetlediklerini vurgulayan Hastaoğlu, şunları kaydetti:

"Yüzyıllarca üzerinde birlikte kardeşçe yaşadığımız topraklarımıza, birlikte yaşama isteğimize nifak tohumları ekmeye çalışanları lanetliyoruz. Hain saldırılar kardeşliğimizi asla zayıflatamayacak. Gücümüzü, kardeşliğimizi muhafaza ederek bir kez daha birlik ve beraberlik içerisinde bütün engelleri aşacağız. Bu alçakça saldırılar, milletimizin sahip olduğu birlik ve beraberliği bundan önce olduğu gibi bundan sonra da yıkmaya yetmeyecektir. Milletimize düşen görev sağduyulu olmak, terör örgütlerinin ve onların taşeronlarının tuzağına düşmemektir. Bugün suçlama değil, sorumluluk alma vaktidir. Bugün terör taşeronlarının oyununu bozma vaktidir."

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :