Beyoğlu'ndaki cinayet

Beyoğlu'ndaki cinayet

Çağın Türker'in darbedilerek öldürülmesine ilişkin gözaltına alınan 4 şüpheliden 1'i adliyeye sevk edildi

İSTANBUL (AA) - Beyoğlu'nda, mizah dergisi kurucusu Çağın Türker'in (40) darbedilerek öldürülmesine ilişkin gözaltına alınan 4 şüpheliden 3'ü serbest bırakıldı, biri adliyeye sevk edildi.

Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekiplerince, Türker'in başına aldığı yumruk darbesi sonucu hayatını kaybetmesine ilişkin gözaltına alınan 4 şüphelinin işlemleri tamamlandı.

Şüphelilerin emniyetteki ifadesinde, bir arkadaşlarının evlilik öncesi kutlama yemeği yedikleri restoranda otururken, yan masadaki Türker ile kız arkadaşı D.E'nin de eğlencelerine dahil olduğunu, sohbet sırasında argo konuştuğu iddia edilen Türker'in uyarıldığını söylediği öğrenildi.

Bir süre sonra masadan ayrılan Türker'in cep telefonunu unuttuğu için yeniden restorana döndüğü ve masadakilere, "Telefonumu unutmuşum, niye haber vermiyorsunuz? Siz de az değilmişsiniz." dediğini öne süren şüphelilerden Yusuf Ş. (30) ifadesinde, restorandan ayrılırken, "Bütün gece bize küfür etti." diyerek Türker'e yumruk attığını ve daha sonra olay yerinden ayrıldıklarını anlattı.

Gözaltına alınan şüphelilerden F.Ü, F.B. ve O.D. savcılık talimatıyla emniyetten serbest bırakıldı. Türker'e yumruk atarak ölümüne sebebiyet verdiği iddiasıyla gözaltına alınan Yusuf Ş. emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Yusuf Ş. emniyetten adliyeye götürülürken basın mensuplarına, "Pişmanım." dedi.

Fermeneciler Caddesi'ndeki bir restoranda 2 Eylül'de, yumruk darbesiyle yaralanan Türker, kız arkadaşının ihbarı üzerine kaldırıldığı Şişli'deki özel hastanede yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamamıştı.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :