Beyoğlu İstiklal Caddesi’nde patlama! Bölgeye çok sayıda ekip sevk edildi! Yaralılar var

Sın dakika haberi.. İstanbul Beyoğlu İstiklal Caddesi'nde patlama meydana geldi. Bölgeye çok sayıda sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Çok sayıda kişinin yaralandığı öğrenildi. Patlamada insanların panikle kaçması cep telefonu kamerasına yansıdı

Son dakika haberi.. İstanbul Beyoğlu İstiklal Caddesi'nde patlama meydana geldi. Bölgeye çok sayıda sağlık ve polis ekibi sevk edildi.

İstiklal Caddesi'ndeki patlamada çok sayıda kişinin yaralandığı bildirildi. Patlamanın nedenine ilişkin henüz bilgi verilmedi.

Taksim'in en işlek sokaklarından olan İstiklal Caddesi'nde henüz bilinmeyen bir nedenle patlama meydana geldi. Meydana gelen patlamada çok sayıda yaralının olduğu öğrenildi.

Olay yerine çok sayıda sağlık ekibi sevk edilirken polis ekipleri olay yerinde geniş güvenlik önlemleri aldı. İstiklal Caddesi yaya trafiğine kapatılırken olayla ilgili inceleme ise sürüyor.

PATLAMA ANI KAMERADA

Beyoğlu İstiklal Caddesi'nde henüz bilinmeyen bir nedenle meydana gelen patlamada insanların panikle kaçması bir vatandaşın cep telefonu kamerasına saniye saniye yansıdı.

Beyoğlu İstiklal Caddesi'nde henüz bilinmeyen bir nedenle patlama meydana geldi. Patlamada vatandaşların panikle kaçması cep telefonu kamerasına yansıdı. Görüntüde, bir patlama sesinin olduğu ve alevlerin yükseldiği anlar görülürken, vatandaşların bağırarak kaçtığı kaydedildi.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.