Beyninde pıhtılar var yoğun bakımda!

Beyninde pıhtılar var yoğun bakımda!

Ünlü sunucu Metin Uca trafik kazası geçirdi. Bursa'ya giderken kendinden geçen Metin Uca, ağaca çarptı.

Metin Uca, Bursa'ya giderken geçirdiği trafik kazasında yaralandı. Uca, kendinden geçmesi sonucu ağaca çarparak durabildi.

Metin Uca'nın Sağlık durumu

Hastanede tedavi altına alınan Uca, boyun şah damarlarının her ikisinin de tıkalı olduğu ve kazanın bu durumun yarattığı durum nedeniyle meydana geldiği öğrenildi. Uca, Kartal Lütfi Kırdar Eğitim Araştırma Hastanesi Nöroloji Yoğun Bakım İnme Merkezi'nde bir hafta boyunca tedavi altında kalacak.

Metin Uca kimdir?

1961 yılında İstanbul'da dünyaya gelen Metin Uca, gazetecilik ve televizyonculuk alanında uzun yıllar çalıştı. Uca, Günaydın Türkiye, Passaparola, Miras, Maydanoz, Büyüklere Masallar ve Pişti gibi programların sunucusu ve yapımcısı olarak görev yaptı. Uca'nın Her Tuzluğum Var Diyene Hıyarla Yetişemedim, Yes Yerine Orrayt Demek Caiz midir Hocam, Tüh, Alışmadık Gözde Lens Durmaz ve Her Book'a Maydanoz kitapları bulunuyor.

Uca'nın sevenleri, sosyal medya üzerinden geçmiş olsun dileklerini iletti.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.