Beykoz'daki hırsızlık

Beykoz'daki hırsızlık

Villada anne ve oğlunun iple bağlanıp, değerli eşya ve para çalınması olayıyla ilgili Moldova uyruklu şüpheli tutuklandı

İSYANBUL (AA) - Beykoz'da lüks bir sitedeki villada bulunan anne ve oğlunun iple bağlanıp, değerli eşyaların ve bir miktar paranın çalınması olayıyla ilgisi olduğu iddiasıyla gözaltına alınan Moldova uyruklu şüpheli tutuklandı.

Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Büro Amirliği ekipleri, 29 Ocak'ta yüzleri maskeli 5 şüphelinin Acarlar Mahallesi'ndeki bir villaya girerek evde bulunan Nesrin İ. (55) ile oğlu Cemil Fırat Y'yi (28) iple bağladıktan sonra evde bulunan değerli eşyaları çalması olayıyla ilgili çalışma başlattı.

Nesrin İ'nin olaydan sonra emniyetteki ifadesinde "Köpeği bahçeye çıkarmak istiyordum. Bahçe kapısını açtığımda kar maskeli 5 kişiyi karşımda gördüm. Beni ve oğlumu iple bağladılar, kasada bulunan bir miktar parayı ve saatlerimi aldılar. Sonra aracımın anahtarını alarak evden ayrıldılar" dediği öğrenildi.

Bunun üzerine güvenlik kamera kayıtlarını inceleyen polis ekipleri, şüphelilerin siteden ev sahibine ait otomobille çıktıklarını, daha sonra Riva'da Moldova plakalı bir araca binerek Edirne'deki Hamzabeyli Sınır Kapısını kullanarak yurtdışına kaçtıklarını tespit etti. Aracın Moldova uyruklu Dionis T'ye (22) ait olduğu belirlendi.

Dionis T, 22 Şubat'ta İstanbul Atatürk Havalimanına indiği anda polis ekiplerince gözaltına alındı.

Emniyet yetkilileri Moldova uyruklu İ.G, V.T, R.N. ile kimliği belirlenemeyen bir şüphelinin yurtdışında olduğunu, yakalama çalışmalarının sürdüğünü belirtti.

Adliyeye sevk edilen Dionis T ise çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :