Beşiktaş kritik virajda

Beşiktaş kritik virajda

- Siyah-beyazlı takım, Spor Toto Süper Lig'de zirve yarışını yakından ilgilendiren maçta yarın Medipol Başakşehir'e konuk olacak- 3. İstanbul Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda saat 19.00'da başlayacak müsabakayı hakem Halil Umut Meler yönetecek


İSTANBUL (AA) - Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'in 26. haftasında yarın Medipol Başakşehir'e konuk olacak.

3. İstanbul Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda saat 19.00'da başlayacak zirve yarışını yakından ilgilendiren karşılaşmayı hakem Halil Umut Meler yönetecek.

Beşiktaş, son dönemde yenmekte en çok zorlandığı rakiplerinden biri olan Medipol Başakşehir'i mağlup ederek, hem rakibiyle puan farkını 3'e çıkarmaya hem de Fenerbahçe-Galatasaray derbisinin oynandığı haftayı iyi değerlendirmeye çalışacak.


- Güneş yönetiminde bir galibiyeti var


Siyah-beyazlı ekip, teknik direktör Şenol Güneş yönetiminde turuncu-lacivertlileri sadece bir kez yenebildi.

2015-2016'daki ilk maçta rakibini 2-0 mağlup eden Beşiktaş, ardından çıktığı 4 müsabakadan galibiyet çıkarmayı başaramadı. 2015-2016'nın ikinci yarısında Başakşehir ile 2-2 berabere kalan siyah-beyazlı ekip, geçen sezonki maçları 1-1 berabere ve 3-1 mağlubiyetle tamamladı. Beşiktaş, bu sezonun ilk yarısında ise Medipol Başakşehir ile evinde 1-1 berabere kaldı.


- Üç maçlık galibiyet serisini sürdürme peşinde


Ligde geride kalan üç haftayı galibiyetle tamamlayan Beşiktaş, Medipol Başakşehir'i yenerek bu sezonki en uzun galibiyet serisini yakalamaya çalışacak.

Son üç maçta Fenerbahçe'yi 3-1, Trabzonspor'u 2-0, Gençlerbirliği'ni 1-0 mağlup eden siyah-beyazlı takım, 9 puanı hanesine yazdırdı.


- Quaresma'nın cezası sürüyor


Beşiktaş'ta cezalı Ricardo Quaresma, Medipol Başakşehir karşılaşmasında da forma giyemeyecek.

Ziraat Türkiye Kupası'nda Fenerbahçe ile oynanan maçta gördüğü kırmızı kartın ardından 5 maç ceza alan, Trabzonspor ve Gençlerbirliği'ne karşı forma giyemeyen Portekizli oyuncu, üçüncü kez takımını yalnız bırakacak.


- Babel, "dalya" için sahaya çıkacak


Siyah-beyazlı takımın Hollandalı oyuncusu Ryan Babel, yarınki karşılaşmada görev alması halinde Türkiye kariyerinde Süper Lig'de 100. maçına çıkacak.

Geçmiş sezonlarda Kasımpaşa formasıyla 58 mücadeleye çıkan Babel, Beşiktaş'ta da 41 maç olmak üzere toplam 99 lig karşılaşmasında görev aldı.


- Pepe ve Tosic takımla çalıştı


Beşiktaş'ta Fenerbahçe ile oynanan kupa mücadelesinde ayak parmağı kırılan Pepe, takımla çalışmalara başladı.

Sakatlığı nedeniyle hafta içinde UEFA Şampiyonlar Ligi'ndeki Bayern Münih maçında forma giyemeyen Dusko Tosic de bu mücadelenin ardından gerçekleştirilen antrenmanlara katıldı.


- 6 oyuncu sarı kart ceza sınırında


Beşiktaş'ta 6 oyuncu, sarı kart ceza sınırında bulunuyor.

Caner Erkin, Oğuzhan Özyakup, Tolgay Arslan, Adriano Correia, Gary Medel ve Atiba Hutchinson, yarınki karşılaşmada kart görmeleri halinde 27. haftadaki Aytemiz Alanyaspor karşılaşmasında cezalı duruma düşecek.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :