Beşiktaş için Uçma Vakti lansmanı...

Beşiktaş için Uçma Vakti lansmanı...

adidas, ‘’Uçma Vakti’’ Beşiktaş forma lansman kampanyasının kamera arkası görüntülerini yayınladı... ADİDAS REKLAM FİLMİ KAMERA ARKASI görüntüleri...

adidas, Beşiktaş Futbol Takımının 2014-2015 futbol sezonunda giyeceği formalar için hazırladığı ve Necip Uysal, Oğuzhan Özyakup ve Olcay Şahan’ın yer aldığı Uçma Vakti lansman kampanyasının kamera arkası görüntülerini yayınladı.

adidas’ın “uçma vakti” söylemi ile oluşturduğu reklam kampanyasının çekimleri Türkiye ve Kazakistan’da 75 kişiyi bulan ekiplerle gerçekleştirildi. 3 gün süren çekimlerde yer alan Beşiktaşlı futbolcular Necip Uysal, Oğuzhan Özyakup ve Olcay Şahan rahatlıkları ve esprili kişilikleriyle keyifli bir gün yaşattılar.

Kartal çekimleri Kazakistan’da gerçekleştirildi

Kampanya ile ilgili bilgi veren adidas Türkiye Marka Pazarlama Müdürü Ceren Öksüz şöyle konuştu: “Beşiktaş için pek çok açıdan yepyeni bir dönemin başlangıcına vurgu yapmaya çalıştığımız kampanyadaki önemli unsurlardan olan kartal ve Beşiktaş’ın önemli üç oyuncusunu aynı filmde bir araya getirmek istedik. Kara kartal ve kartalın sahalardaki simgesi olan futbolcularımızın eş zamanlı olarak yeni başlangıçlara doğru harekete geçtiklerinin anlatıldığı reklam filminde kullanılacak kartal için aylar önce çalışmalara başladık. Amerika, Avusturya, İrlanda ve Kazakistan'daki ekipler ile temasa geçerek Kartal’ın çekimleri için bize en çok uyan kartalın bulunduğu Kazakistan’da çekimleri gerçekleştirmeye karar verdik ve 2 gün süren zorlu bir çekim süreci yaşadık” dedi.

2014/15 sezonu Beşiktaş formaları 129TL’lik satış fiyatıyla tüm Kartal Yuvası mağazaları, adidas yetkili satış noktaları ve shop.adidas.com.tr/besiktas adresinde taraftarın beğenisine sunuluyor. Yurtdışında da satışa sunulan iç saha formaları; adidas’ın Avrupa, Kuzey ve Güney Amerika, Asya mağazalarında ve Avrupa’daki online satış kanallarında yer alıyor.

Etiketler :