Beşiktaş-Benfica maçına doğru

Beşiktaş-Benfica maçına doğru

- UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Beşiktaş ile Benfica arasında oynanacak karşılaşma öncesi siyah-beyazlı kulübün yönetimi, UEFA ve Portekiz temsilcisinin heyetine yemek verdi


İSTANBUL (AA) - Beşiktaş Kulübü Yönetim Kurulu, siyah-beyazlı takımın UEFA Şampiyonlar Ligi'nde bu akşam Benfica ile yapacağı karşılaşma öncesinde UEFA ile Portekiz kulübünün heyetine yemek verdi.

Beşiktaş Kulübünün internet sitesinde yer alan bilgiye göre, Vodafone Arena'da gerçekleşen yemeğe; siyah-beyazlı kulübün başkanı Fikret Orman, yöneticiler Ahmet Nur Çebi, Ahmet Ürkmezgil, Şafak Mahmutyazıcıoğlu, UEFA delegesi Stanislaw Speczik, Benfica Kulübü başkan yardımcıları Rui Cunha, Jose Eduardo Moniz, Nuno Afonso Henriques, Joao Varandas Fernandes, Bernardo Sousa ile genel sekreter Joao Salgado katıldı.

Yemek sonunda Orman, UEFA delegesi Stanislaw Speczik ve Benfica Kulübü yetkililerine çeşitli hediyeler takdim etti ve akşam oynanacak maçın fair play içinde geçmesini diledi.

Bu arada Beşiktaş, UEFA Gençlik Ligi'nin 5. haftasında Benfica'ya 3-0 mağlup oldu. Yusuf Ziya Öniş Stadı'nda oynanan karşılaşmanın ilk yarısı 0-0 beraberlikle tamamlanırken, ikinci yarıda rakibinin gollerine engel olamayan siyah-beyazlı takım, sahadan 3-0 mağlubiyetle ayrıldı.


AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :