Berat Kandili'ne doğru

Berat Kandili'ne doğru

SİVAS (AA) - Sivas Ticaret Borsası Başkanı Abdulkadir Hastaoğlu ve Suşehri Belediye Başkanı Fazlı Yüksel, Berat Kandili dolayısıyla mesaj yayımladı....

SİVAS (AA) - Sivas Ticaret Borsası Başkanı Abdulkadir Hastaoğlu ve Suşehri Belediye Başkanı Fazlı Yüksel, Berat Kandili dolayısıyla mesaj yayımladı.

Borsa Başkanı Hastaoğlu insanların böyle mübarek gecelerin manevi havası içerisinde birbirine sevgi ve hoşgörü ile yaklaşması gerektiğini, dargınlık ve kırgınlıklara son verip nefretin yerine sevgiyi kucaklayarak kırık kalpleri onarması gerektiğine işaret ettiği mesajında şunlara yer verdi:

"Bu mübarek gecelerde kendimize ve tüm insanlığa dua edelim. Kardeşlik, birlik ve beraberlik bağlarımızı güçlendirmek için bir vesile olan Berat Kandili’nde dünyanın bir çok yerinde savaş, acı ve türlü zorluklarla yaşayan kardeşlerimizin kurtuluşu için dua etmeli, Rabbimizden İslam aleminin birliği ve dünyamızın huzur ve barış içinde yaşaması için niyazda bulunmalıyız. Mağfiret gecesi olarak da bilinen bu mübarek gecenin bütün müminlerin tövbe ve dualarının kabulüne vesile olmasını diliyor, üyelerimizin ve tüm Sivaslı hemşerilerimin Berat kandilini tebrik ediyorum."

- Suşehri Belediye Başkanı Yüksel'in mesajı

Suşehri Belediye Başkanı Fazlı Yüksel ise İslam aleminin ramazan ayının müjdecisi olan Berat Kandili'ne kavuşmanın huzur ve mutluluğunu yaşadığını belirtti.

Böyle önemli gün ve gecelerin, birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularının yoğun biçimde yaşandığı anlar olduğunu vurgulayan Yüksel şunları kaydetti:

"Berat Kandili vesilesiyle ailemiz, çevremiz, milletimiz ve bütün insanlığa karşı olan görev ve sorumluluklarımızı yeniden hatırlayalım. Bu duygularla Berat Kandili'nin tüm dünyada barışın, kardeşliğin, sevginin ve saygının hakim olmasına vesile olmasını diliyorum."

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :