Berat Kandili'ne doğru

Berat Kandili'ne doğru

BBP Genel Başkanı Destici:"Bu kutlu gecenin yüce Rabbimiz nezdinde rızasından ayrılmamaya ve beratımıza vesile olmasını diliyoruz"

ANKARA (AA) - BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, Berat Kandili dolayısıyla mesaj yayımladı.

Destici mesajında, gönüllerin ayrıcalıklı bir coşku yaşadığı, Allah'ın affıyla günahlardan arınmanın umulduğu, kutlu bir zaman dilimi olan kandil gecesinin, aynı zamanda ramazan ayına yaklaşıldığının da müjdecisi olduğunu belirtti.

"Dileğimiz ve duamız odur ki bu gece, Adriyatik'ten Çin Seddi'ne kadar kaynaşmış güçlü bir Türk İslam dünyası için ettiğimiz duaların kabulüne ve bu istikamette kurduğumuz hayallerin gerçekleşmesine vesile olsun." ifadesini kullanan Destici, kandilin milletin birliğine, barış ve huzuruna saldıranların niyet ve çabalarının boşa çıkmasına vesile olmasını diledi.

Kandilin, manen büyük sıkıntılar içerisinde olan insanlığın, oluk oluk kanı akıtılan Türk-İslam dünyasındaki soydaşların ve dindaşların zulüm ve soykırımdan kurtulmalarına, ümitlerinin ve kararlılıklarının artmasına da vesile olmasını dilediğini aktaran Destici, şunları kaydetti:

"Rabbim bütün Müslüman kardeşlerimizi bu gecenin mağfiretinden istifade edip, kurtulmaya erenlerden eylesin. Şehit Muhsin Başkanımıza ve tüm şehitlerimize, hayatını kaybeden tüm gazilerimize ve geçmişlerimize Rabbim rahmet eylesin. Bu kutlu gecenin, yüce Rabbimiz nezdinde rızasından ayrılmamaya ve beratımıza vesile olmasını diliyoruz. Büyük Birlik Partisi, Alperen Ocakları ve şahsım adına, aziz milletimizin ve tüm Müslümanların Berat Kandili'ni tekrar kutluyor, zahirden batınımıza giden ve sonucu Allah'a ulaşan 'doğru yol' üzere bir yaşama vesile olmasını niyaz ediyorum."



AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :