Benzine bir indirim daha! 19 Temmuz Salı Konya'da güncel benzin fiyatı

Benzine bir indirim daha! 19 Temmuz Salı Konya'da güncel benzin fiyatı

Bu gece yarısından itibaren benzinin fiyatı 96 kuruş azaldı. İşte 19 Temmuz Salı günü itibarıyla gelen indirim sonrası Konya, Ankara - İzmir ve İstanbul benzin fiyatları..

Akaryakıt fiyatları üzerinde doğrudan etkisi bulunan petroldeki düşüş ivmesi benzin ve motorin fiyatları için indirim beklentisi oluşturdu. 19 Temmuz Salı günü itibarıyla benzin fiyatlarına 96 kuruş indirim yapıldı. İşte indirim sonrası Konya, Ankara - İzmir ve İstanbul benzin fiyatları...

Son dönemde akaryakıt fiyatlarına art arda gelen zamların yerini indirimler almaya başladı. Bu gece yarısından itibaren benzinin fiyatı 96 kuruş düştü.

İNDİRİM SONRASI YENİ FİYATLAR

İndirimin ardından benzinin litresi İstanbul'da 22 lira 70 kuruşa, Konya'da 22,97 kuruşa, Ankara ve İzmir'de ise 22 lira 82 kuruşa geriledi.

AKARYAKIT FİATLARI NASIL HESAPLANIYOR?

Akaryakıt fiyatları, Türkiye'nin de dahil olduğu Akdeniz piyasasındaki işlenmiş ürün fiyatlarının ortalaması ile dolar kurundaki değişiklikler baz alınarak rafineriler tarafından hesaplanıyor. Bu hesaplanma sonucunda dağıtım firmalarınca uygulanan fiyatlar, rekabet ve serbesti nedeniyle şirketler ve kentlere göre küçük farklılıklar gösterebiliyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.