Benzinden kötü sürpriz! Kallavi zamma hazır olun

Benzinden kötü sürpriz! Kallavi zamma hazır olun

Ramazan Bayramına günler kala, bayram tatiline çıkacak ya da memleketlerine gidecek araç sahiplerine kötü haber geldi. Sektör temsilcilerinden edinilen bilgiye göre, 30 Nisan’dan geçerli olmak üzere benzine 85 kuruş zam gelmesi bekleniyor.

Hem dolar kurundaki aşırı artış hem de Rusya-Ukrayna savaşının getirdiği riskler nedeniyle petrol fiyatlarındaki yükseliş nedeniyle benzin ve motorin fiyatlarına zam üstüne zam gelmeye devam ediyor. Tam da Ramazan Bayramı tatilinin başlayacağı 30 Nisan Cumartesi günü benzine bir zam daha geliyor.

Akaryakıt fiyatları bir yıl içinde dört kat artış gösterdi. Bu durum başta buğday olmak üzere pek çok gıda maddesinde artışlara neden oluyor. Son olarak ekmeğe gelen zammın ardından yeniden bir zam da benzin fiyatlarına geliyor. Benzine 30 Nisan’dan geçerli olmak üzere benzine 85 kuruş zam gelmesi bekleniyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.