Bem-Bir-Sen Konya Şube Başkanı Büyükaslan oğlunu evlendirdi

Bem-Bir-Sen Konya Şube Başkanı Büyükaslan oğlunu evlendirdi

Bem-Bir-Sen Konya Şubesi Başkanı Mehmet Büyükaslan’ın oğlu Yasin ile Mehmet Duman’ın kızı Kübra dünya evine girdi. Düğüne BEM-Bir-Sen Genel Başkanı Levent Uslu, Büyükaslan ve Duman aileleri ile çok sayıda misafir katıldı

BEM-BİR-Sen Konya Şube Başkanı Mehmet Büyükaslan'ın küçük oğlu Yasin Büyükaslan, Mehmet Duman’ın kızı Kübra ile evlendi. Düğüne BEM-Bir-Sen Genel Başkanı Levent Uslu ve Genel Başkan Yardımcıları ile çok sayıda misafir katıldı.

Memur-Sen Konfederasyonuna bağlı Bem-Bir-Sen Konya Şubesinin Başkanı Mehmet-Havize Büyükaslan’ın oğlu Zabıta Memuru Yasin Büyükaslan ile Zeynep-Mehmet Duman’ın kızı Kübra, Elit Düğün salonunda düzenlenen nikâh ve düğün merasimiyle dünya evine girdi. Düğüne katılan BEM BİR-SEN Genel Başkanı Levent Uslu, damat Yasin Büyükaslan’ın nikâh töreninde şahitliğini yaptı.

Düğün merasimine Bem Bir-Sen Genel Başkanı Levent Uslu, Genel Başkan Yardımcıları, Memur-Sen Konya Temsilciliğine bağlı sendikaların Konya Şube Başkanları, STK Temsilcileri, Merkez ve İlçe Belediye Başkanları, temsilcileri ile çok sayıda misafir katıldı.

Memleket ailesi olarak Büyükaslan ve Duman ailelerini tebrik eder, Kübra ve Yasin Büyükaslan'a iki cihanda saadetler dileriz.

Bir 2 kişi, ayakta duran insanlar ve iç mekan görseli olabilir

Bir 2 kişi ve ayakta duran insanlar görseli olabilir

Bir 8 kişi, ayakta duran insanlar, eşarp ve iç mekan görseli olabilir

Bir 21 kişi, ayakta duran insanlar ve iç mekan görseli olabilir

ResimBir 12 kişi, ayakta duran insanlar ve iç mekan görseli olabilir

Bir 7 kişi, ayakta duran insanlar ve iç mekan görseli olabilir

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.