Belediyenin birimler arası futbol turnuvası sona erdi

Belediyenin birimler arası futbol turnuvası sona erdi

SİVAS (AA) - Sivas Belediyesi tarafından geleneksel düzenlenen Birimler Arası Futbol Turnuvası sona erdi. Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre,...

SİVAS (AA) - Sivas Belediyesi tarafından geleneksel düzenlenen Birimler Arası Futbol Turnuvası sona erdi.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Yenişehir Mahallesi'nde bulunan bir halı sahada yapılan turnuvanın final karşılaşmasını Belediye Başkanı Sami Aydın ve daire müdürleri de izledi. 18 takımın mücadele ettiği turnuvada İtfaiye Müdürlüğü şampiyon oldu.

Turnuva sonrasında en centilmen takım Zabıta Müdürlüğü olurken, Park ve Bahçeler Müdürlüğü ikinci, Proje İnşaat Müdürlüğü üçüncülüğe aldı.

Müsabakalarda dereceye giren takımlara ödüllerini başkan yardımcıları Kazım Özgan ve Mahir Kuzucu, Başkan Vekili Erdal Karaca ve Belediye Başkanı Sami Aydın, verdi.

Turnuvaya katılan bütün takımları kutlayan başkan Aydın, "Her yıl düzenlenen turnuvanın amacı birimler arasında sosyal bir etkinlik gerçekleştirerek kaynaşmayı sağlamak. Turnuvada şampiyon olan takımımızı kutluyor. Yenilen takımımızı da mücadelesinden dolayı tebrik ediyorum." ifadelerini kullandı.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :