Belediyecilikte 'Konya modeli'ne güzel bir örnek daha! Esnafa tanıtım desteği

Belediyecilikte 'Konya modeli'ne güzel bir örnek daha! Esnafa tanıtım desteği

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, "Esnaf destek paketlerimizden sonra şimdi de gel-al ve paket servis yapan işletmelerimize tanıtım desteği sağlıyoruz" dedi

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, gel-al ve paket servisi yapan işletmelere tanıtım desteği sağladıklarını belirterek, kent genelindeki bilboardları 690 esnafın hizmetine sunduklarını açıkladı. 

er4n5vewmau1vcd.jpg

Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla konuyla ilgili bilgi veren Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, "Belediyecilikte KONYA MODELİ’ne güzel bir örnek daha. Esnaf destek paketlerimizden sonra şimdi de gel-al ve paket servis yapan işletmelerimize tanıtım desteği sağlıyoruz. Şehrimizin bilboardları 690 esnafımızın hizmetinde, devamı da olacak. Zorlu süreci birlikte atlatacağız" ifadelerini kullandı.

er4n5vcxaaks4hw.jpg

Konya genelindeki bilboardlarda 'Esnafına destek ver Konya kazansın' sloganıyla yapılan reklamların pandemi döneminde güçlükle ayakta durmaya çalışan esnafa rahat bir nefes aldırması bekleniyor.

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.