Belediye personeline 2023 liralık 100. yıl ikramiyesi

Belediye personeline 2023 liralık 100. yıl ikramiyesi

Cumhuriyet'in 100. yıl kutlamaları kapsamında Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, 14,500 çalışana 2023 TL'lik '100. Yıl' ikramiye müjdesini verdi.

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluşunun 100. yılına özel bir jestle, belediye personelini sevindirdi.

Başkan Böcek, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada, çalışanların alın teri ve emeği her zaman takdir ettiklerini vurgulayarak, "Antalya Büyükşehir Belediyemiz ve ASAT Genel Müdürlüğümüz ile şirketlerimizde çalışan tüm emekçi kardeşlerimize 2023 TL değerinde Cumhuriyet'in 100. yılı ikramiyesini vermeye karar verdik. Hayırlı olsun" dedi.

Başkan Muhittin Böcek'in bu duyurusuyla birlikte, Büyükşehir Belediyesi, ASAT ve Büyükşehir Belediyesi şirketlerinde yaklaşık 14 bin 500 personel, Cumhuriyet'in 100. yıl kutlamaları kapsamında verilecek olan 100. Yıl ikramiyesinden faydalanacak. Bu jest, personelin Cumhuriyet Bayramı'nı coşkuyla kutlayacağı ve emeklerinin takdir edildiği bir yılbaşı hediyesi olarak değerlendiriliyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.