Belediye otobüsünün altına giren otomobile kamyon çarptı! Hurdaya dönen araçta 3 yaralı

Belediye otobüsünün altına giren otomobile kamyon çarptı! Hurdaya dönen araçta 3 yaralı

Ankara'da tünelde belediye otobüsünün altına giren otomobile bir de kamyon çarptı. Hurdaya dönen otomobilde 3 kişi yaralandı. Yaralılar ambulanslarla hastaneye kaldırılırken, yolda trafik kontrollü sağlandı

Ankara'nın Pursaklar ilçesinde otomobil belediye otobüsünün altına girdi. Bir de kamyonun karıştığı zincirleme kazada 3 kişi yaralandı.

BELEDİYE OTOBÜSÜNE ÇARPTI

Kaza, akşam saatlerinde Ankara'nın Pursaklar ilçesi Erbakan Bulvarı Protokol Yolu Tüneli'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, sürücü İ.K. kontrolündeki 06 BG 9717 plakalı otomobil, belediye otobüsüne çarptı.

KAMYON DA OTOMOBİLE ÇARPTI

Daha sonra arkadan gelen ve henüz kimliği belirlenemeyen şoförün kontrolündeki 06 JNV 07 plakalı kamyon belediye otobüsünün altına giren araca çarptı.

OTOMOBİL HURDAYA DÖNDÜ, 3 YARALI VAR

Kazada araçta bulunan 3 kişi yaralandı. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından yaralılar hastaneye kaldırıldı.

Kazadan dolayı trafik kontrollü sağlanırken hasar gören araçlar çekici ile kaldırıldı. Kazayla ilgili başlatılan inceleme devam ediyor.

aa.jpgaaa.jpga.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.