Belediye Meclis toplantısında teröre lanet

Belediye Meclis toplantısında teröre lanet

ANKARA (AA) - Gölbaşı Belediyesi Ağustos ayı meclis toplantısı Belediye Başkanı Fatih Duruay başkanlığında gerçekleştirildi.Toplantıda, PKK'lı teröristlerin...

ANKARA (AA) - Gölbaşı Belediyesi Ağustos ayı meclis toplantısı Belediye Başkanı Fatih Duruay başkanlığında gerçekleştirildi.

Toplantıda, PKK'lı teröristlerin Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde yola tuzakladığı patlayıcının infilak etmesi sonucu sivil araçta hayatını kaybeden asker eşi Nurcan Karakaya ve 11 aylık bebeği için Fatiha Suresi okundu.

Konuşmasında, hayatını kaybeden Nurcan Karakaya ve 11 aylık Bedirhan Karakaya'ya rahmet dileyen Duruay, "Hain bir pusu kurularak şehit edilen güvenlik görevlimizin eşi ve çocuğuna Allahtan rahmet diliyorum. Allah onları ıslah etsin, ıslah olmazlarsa da bertaraf etsin inşallah." diye konuştu.

Sözlerine terörü lanetleyerek başlayan AK Parti Gölbaşı Belediye Meclis Grup Başkan Vekili Gökhan Koçak ise "Bir gün bu dünyada olmasa bile öbür dünyada hesap vereceklerine inanıyorum." dedi.

MHP Gölbaşı Belediye Meclis Grup Başkan Vekili Ali İhsan Güçlü de terörü ve teröre destek verenleri lanetleyerek, "Biz bu coğrafyada ölmekten hiç korkmadık. Öldüğümüz için de bu coğrafyada nefes alıyoruz." şeklinde konuştu.

Toplantıda daha sonra gündem maddeleri ele alındı.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :