Belediye Başkanı Yazgı muhtarlarla toplantı yaptı

Belediye Başkanı Yazgı muhtarlarla toplantı yaptı

AKSARAY (AA) - Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, 48 mahallenin muhtarlarıyla istişare ve değerlendirme toplantısı gerçekleştirdi.Yazgı, Belediye...

AKSARAY (AA) - Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, 48 mahallenin muhtarlarıyla istişare ve değerlendirme toplantısı gerçekleştirdi.

Yazgı, Belediye Başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda, il merkezindeki mahalle muhtarının tamamını dinledi. Gruplar halinde muhtarlarla görüşen Başkan Yazgı, belediyenin tüm imkanlarının mahallelilerin hizmetinde olacağını söyledi.

Asfaltı olmayan mahallelere asfalt atma sözüyle, 40 yıldır hizmet gitmeyen mahallelere hizmet götürdüklerini belirten Yazgı, şunları kaydetti:

"Seçim öncesinde yaptığımız gezi ve toplantılarda hiç hizmet gitmemiş bazı mahallelerimiz olduğunu görmüştük. Yol ve kaldırım olmadığı için mahalle sakinleri çok muzdaripti. Göreve başladığımız andan itibaren mahalleleri, hizmet ulaştırma konusunda öncelik sırasına koyduk. Asfalt şantiyemizin kapasitesini iki katına çıkarıp, asfaltı olmayan mahallelere asfalt attık. Hangi muhtarımız mahallelerine neler yapıldığını çok iyi biliyor. Mahalle meclis toplantıları ve gezilerimizde halkımızın, sunulan bu hizmetlerden ziyadesiyle memnun olduğunu gördük."

Toplantıda, belediye başkan yardımcıları da hazır bulundu.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler