Belediye Başkanı Bahçeci'den esnafa ramazan ziyareti

Belediye Başkanı Bahçeci'den esnafa ramazan ziyareti

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, ramazan ayı dolayısıyla kent esnafını ziyaret ederek çalışmaları hakkında bilgi verdi.Belediyeden...

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, ramazan ayı dolayısıyla kent esnafını ziyaret ederek çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Terme Caddesi'ndeki esnafları ziyaret eden Bahçeci, ramazan ayını kutlayarak hayırlı ve bereketli kazançlar diledi.

Ziyaretlerinde sorun ve talepleri de dinleyen Bahçeci, esnafla her zaman iletişim halinde olduklarını ifade etti. Ramazan ayında yaptıkları ziyaretlerde karşılıklı istişarelerde bulunduklarını vurgulayan Bahçeci, şunları kaydetti:

"Çarşı esnafımızı sık sık ziyaret ederek görüş alış verişinde bulunup daha doğru ve sorunsuz işlerin olmasını hedefliyoruz. Yaptığımız bütün toplantı ve görüşmeler bizler için çok önemli. Çünkü ortak akılla yapılan işlerin daha iyi olduğu inancındayız. Kırşehir gelişim içindedir. Biz bu gelişim ve ilerlemeyi birlik ve beraberlik içinde çalışarak gerçekleştirdik ve bundan sonra da birlik ve beraberlik içinde devam edeceğiz. Genç ekibimizle, görev bilinci içinde hareket ederek verilen sorumluluğu yerine getiriyoruz. Esnaf ziyaretlerinde esnafımızı dinliyor ayrıca yaptığımız çalışmalar hakkında da bilgiler veriyoruz."

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler