Belediye Başkanı Acehan'dan esnaf ziyareti

Belediye Başkanı Acehan'dan esnaf ziyareti

ANKARA (AA) - Çubuk Belediye Başkanı Tuncay Acehan, mermerci ve mobilyacı esnaflarını ziyaret etti.Cumhuriyet Mahallesi Mehmet Akif Ersoy Caddesi üzerinde...

ANKARA (AA) - Çubuk Belediye Başkanı Tuncay Acehan, mermerci ve mobilyacı esnaflarını ziyaret etti.

Cumhuriyet Mahallesi Mehmet Akif Ersoy Caddesi üzerinde vatandaşlarla sohbet eden Acehan, esnafların taleplerini dinledi.

Fırsat buldukça vatandaşlarla bir araya geldiğini anlatan Acehan, ''Vatandaşlarımıza her daim vakit ayırmamız ve vatandaşlarımızın sıkıntılarıyla ilgilenmemiz gerekir bilinciyle bugün esnaflarımızla yine bir aradaydık. Esnaflarımızla çay içip sohbet ettik. Onları da çay içmeye davet ettik. Dükkanını yeni açan esnaflarımıza hayırlı işler diledik. Bütün esnaflarımızı tek tek ziyaret etmeye çalışıyorum. Allah alın teriyle çalışıp sofrasına helal lokma götüren bütün esnaflarımıza bol kazançlar nasip etsin." dedi.

Acehan, ziyaretlerinde 2017 yılında yapılacak çalışmalar hakkında da bilgi vererek, "Çubuk'un gelişmesinde esnaf kardeşlerimin çok büyük katkısı vardır. Biz her zaman esnafımızın yanındayız. Çünkü Çubuk'u sizlerle birlikte geliştireceğiz. Taleplerinizi her zaman bizlere iletebilirsiniz. Ne yapılması gerekiyorsa birlikte çözüm üreteceğiz." diye konuştu.

Esnaf ziyaretine, AK Parti İlçe Başkanı Baki Demirbaş, Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Hüseyin Karakuş ve Belediye Meclisi üyeleri de eşlik etti.

Belediye Başkanı Acehan'dan esnaf ziyareti

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :