Bektaş: Bayramlarda muhtaç kişilerin yanında olmalıyız

Bektaş: Bayramlarda muhtaç kişilerin yanında olmalıyız

CHP Konya İl Başkanı Barış Bektaş Kurban Bayramıyla ilgili yayımladığı kutlama mesajında, bayramların muhtaç kişilerin daha çok hatırlandığı özel günlerden birisini olduğunu ve toplum olarak ta muhtaç kişilerin yanında olmamız gerektiğini söyledi.

CHP Konya İl Başkanı Barış Bektaş'ın Kurban Bayramı mesajı şöyle:

Bayramlar ülkemizin ve İslam Âleminin özel ve anlamlı günlerinden birisidir. Bu günlerde toplumsal barışımız, kardeşliğimiz ve bütünlüğümüz daha da güçlenmektedir. Bunun yanında muhtaç vatandaşlarımızın hatırlandığı bayramlarda; yardıma muhtaç vatandaşlarımızı unutmayıp, onların yanında olmalı, yaralarını sarmalı, acısını ve mutluluğunu paylaşmalıyız. Zira bayramlar paylaşmayı ve dayanışmayı daha da güçlü kılar.

Dostluğu, kardeşliğimizi, birlik ve beraberliğimizi güçlendirdiğimiz, gönül coğrafyamızı güzelleştiren ve yüreklerimizi bir kez daha sevgi, dostluk, dayanışma ve paylaşma hisleriyle dolduran Kurban Bayramı’nın mutluluğunu hep birlikte yaşayacağız. Umarım bu bayram ülkemizde ve coğrafyamızdaki olumsuzlukların bitmesine vesile olur. İnsanlarımız mutlu, huzurlu ve barış içinde yaşar.

Bu bağlamda, bizlere özgürlük ve demokrasi içerisinde bu bayramları yaşama fırsatını veren Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, bütün silah arkadaşlarına ve şehitlerimize rahmet diliyorum. Milletimizin birlik ve beraberliğinin sonsuza kadar sürmesi dileğiyle, Kurban bayramınızı en içten duygularımızla kutlarız. Bu bayramın ülkemize, coğrafyamıza barış ve kardeşlik getirmesiyle birlikte; gelecek yıl kutlayacağımız dini ve ulusal bayramlarımızı salgının sona erdiği mutlu günlerde hep birlikte coşkulu bir şekilde kutlamayı diliyorum.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.