Bedesten esnafına etkili iletişim eğitimi

Bedesten esnafına etkili iletişim eğitimi

KONYA (AA) - Konya Büyükşehir Belediyesi, Konya'nın 2016 İslam Dünyası Turizm Başkenti seçilmesi sonrasında başlattığı programlara esnaf eğitimleriyle...

KONYA (AA) - Konya Büyükşehir Belediyesi, Konya'nın 2016 İslam Dünyası Turizm Başkenti seçilmesi sonrasında başlattığı programlara esnaf eğitimleriyle devam ediyor.

Bedesten esnafına yönelik başlayan eğitimlerde müşteri ilişkileri, pazarlama stratejileri, etkili konuşma gibi konular anlatılıyor.

Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığı Eğitim Salonu'nda Bedesten'de faaliyet gösteren ayakkabıcılar, manifaturacılar, tekstil ürünleri satıcıları, kuyumcular, yiyecek ve içecek işletmecileri ile diğer esnaflara yönelik haftada iki gün yapılan programlarda, Selçuk Üniversitesi İletişim Fakültesinden Doç. Dr. Göksel Şimşek, pazarlama ve insan, Doç. Dr. Mehmet Fidan, iletişim becerileri ve beden dili, Yrd. Doç. Dr. Mete Kazaz ise, etkili konuşma ve hitabet konularında ders veriyor.

Eğitimlerde ayrıca esnaflara İslam Dünyası Kültür Başkenti Konya ve genel turizm eğitimi, müşteri ilişkileri, pazarlama stratejileri anlatılacak.

Bu haftaki programlara Büyükşehir Belediyesi Bilgi İşlem Dairesi Başkanı Yaşar İncikli ile Dış İlişkiler Dairesi Başkanı Selim Yücel Güleç de katıldı.

Düzenlenen proğramlarda esnaf derneklerinin başkanları ve esnaflar da çalışmalarla ilgili görüşlerini dile getirdi.

Bedesten esnafına etkili iletişim eğitimi

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :