Bedava Exxen Spor izlemek için bir yol var

Bedava Exxen Spor izlemek için bir yol var

Exxen Spor 14 gün ücretsiz izle servisi futbol severlerin hizmetine girdi. Beşiktaş ile Sporting Lizbon arasında oynanacak Şampiyonlar Ligi maçını Exxen Spor’dan şifresiz canlı izleyebilirsiniz.

Exxen Spor 14 gün ücretsiz izle! Şampiyonlar Ligi’nde Beşiktaş ile Sporting Lizbon arasındaki mücadele Exxen Spor ekranlarından şifresiz yayınlanıyor. Siyah beyazlı taraftarlar ise BJK Lizbon maçı şifresiz Exxen Spor nasıl izlenir sorusuna cevap arıyor. Peki, Beşiktaş Lizbon şifresiz Exxen Spor nasıl izlenir?

UEFA Şampiyonlar Ligi 3. haftasında temsilcimiz Beşiktaş sahasında Sporting Lizbon’u konuk ediyor. 2021-2022 sezonunda Şampiyonlar Ligi canlı yayın haklarını elinde bulunduran Exxen platformu da taraftarlar için 14 günlük Exxen Spor ücretsiz servisini devreye sokarak bunu taraftarların beğenisine sunuyor.

Exxen Spor 14 gün ücretsiz izleme yollarını arayan taraftarlar Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray'ın Avrupa kupaları mücadelelerini canlı olarak şifresiz izlemek için kampanya başlattı.

Beşiktaş’ın yanı sıra Avrupa Ligi’nde ülkemizi temsil eden Fenerbahçe ve Galatasaray’ında tüm maçları canlı yayında Exxen Spor’da olacak. Exxen Spor 14 gün ücretsiz deneme sürümüyle bu keyfi herkesin yaşamasını istiyor.

Birkaç ay öncesine kadar ücretsiz deneme sürümünü yayından kaldıran Exxen bu sefer 14 günlük bedava Exxen Spor izle seçeneğiyle taraftarların karşısına çıktı. Yeni üye olacaklar böylelikle hiçbir ücret ödemeden Exxen Spor’a ücretsiz üye olarak Beşiktaş Sporting Lizbon maçını şifresiz olarak canlı izleyebilecekler.

Exxen Spor Ücretsiz 14 Gün Nasıl İzlenir?

- İlk olarak Exxen ana sayfasına giriş yapın.

- Ad Soyad ve Mail bilgilerini girerek üyelik oluşturun.

- Üye ol ve 14 gün ücretsiz izle seçeneğine tıklayın.

- Daha sonra mail doğrulaması yaparak ödeme ekranına geçin.

- Bu bölümde sanal kart bilgilerini girin.

- Sistem 1 lira çekip size geri iade edecek ve üyeliğiniz aktif olacak.

- 14 gün sonunda sistem otomatik para çekecektir. Ancak sanal kart ile üye olursanız bu parayı sistem çekemeyecektir.

- Artık Ekim ayında Exxen içerikleri ve Spor içeriklerini ücretsiz izleyebilirsiniz.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum