Bebek konfeksiyoncuları alıcılarla buluşacak

Bebek konfeksiyoncuları alıcılarla buluşacak

Bursa'da bebek ve çocuk konfeksiyonu alanında üretim yapan işletmeciler, yurt dışından gelecek alım heyetini karşılamaya hazırlanıyor

BURSA (AA) - Bursa'da bebek ve çocuk konfeksiyonu alanında üretim yapan işletmeciler, 31 Mayıs'ta yurt dışından gelecek alım heyetini karşılamaya hazırlanıyor.

Bebe-Çocuk Konfeksiyonu Sektörü Sanayici ve İşadamları Derneğinden (BEKSİAD) yapılan açıklamaya göre, Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) ile gerçekleştirilecek Uluslararası Rekabetçiliğin Geliştirilmesi (Ur-Ge) projesi kapsamında, yurtdışından gelecek alım heyeti, 31 Mayıs- 2 Haziran tarihlerinde Bursa'da ağırlanacak.

Konuyla ilgili sektör temsilcileriyle bir araya gelen dernek başkanı Halil Atalay, katılımcıların geleceği ülkelerin belirlenme aşamasında olduğunu ve çalışmaların BTSO tarafından sürdürüldüğünü bildirdi.

Atalay, yaklaşık 50 kadar firma temsilcisinin kendilerinin ve BTSO'nun konuğu olacağını vurgulayarak, onları en iyi şekilde ağırlamanın yanında ticari işbirlikleri de gerçekleştireceklerini belirtti.

Alım heyetinin öncelikle Ur-Ge projesine dahil olan 34 firmanın temsilcisi ile bir araya geleceğini ifade eden Atalay, şunları kaydetti:

"Biz, heyeti öncelikle kümemize dahil olan firmalarla buluşturacağız. Ardından da bu etkinlikte aramızda olmak isteyen ve orada stant açmak isteyen üyelerimizle de bir araya getireceğiz. Elbette bütün günümüzü otelde geçirmeyeceğiz. Bu etkinlik için Bursa'ya gelen misafirlerimiz, yapılacak olan görüşmelerin ardından Vişne Ticaret Bölgesi'ne de geleceklerdir. Her açıdan sektörümüz adına önemli bir etkinlik geçireceğimizi düşünüyorum. Hatta bu etkinliği mini bir fuar olarak da değerlendirebiliriz."


Bebek konfeksiyoncuları alıcılarla buluşacak

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler