BBP Genel Başkanı Destici: İşe alımlarda evlilere öncelik verilmeli

BBP Genel Başkanı Destici: İşe alımlarda evlilere öncelik verilmeli

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, Mardin’de düzenlenen il kongresinde, gençlerin evlenmeye teşvik edilmesi gerektiğini belirterek, işe alımlarda evlilere öncelik tanınmasını önerdi.

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, partisinin Mardin’in Artuklu ilçesindeki Atatürk Kültür Merkezi’nde düzenlenen Olağan İl Kongresi’nde konuştu. Destici, konuşmasına Terörsüz Türkiye sürecinden bahsederek başladı ve Türkiye’de hızla düşen nüfusa dikkat çekti.

Destici, gençlerin evlenmeye teşvik edilmesi gerektiğini vurgulayarak, “Gençlerimizin çocuk sahibi olmasını teşvik etmeliyiz. Teşvikler, evlenenlere yardımlar, faizsiz krediler var ama bizce daha somut adımlar atılması lazım” ifadelerini kullandı.

İŞE ALIMLARDA EVLİLERE ÖNCELİK ÖNERİSİ

Konuşmasında radikal bir öneri de dile getiren Destici, işe alımlarda evli bireylere öncelik verilmesini önerdi. Destici, “Örneğin çok radikal bir şey söyleyeceğim. İşe alınırken evli olanlara öncelik verilsin. Evlenmeyenleri işe almayacaksın. Çünkü bu millet bizim, bu milleti yaşatmamız lazım. Nüfus bir milletin en büyük zenginliğidir” dedi.

Destici’nin açıklamaları, Türkiye’de düşen nüfus ve gençlerin evlenmeye teşviki konusundaki tartışmaları yeniden gündeme taşıdı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.