Bayramlaşma dönüşü öldürülen Mehmet Aydın'ın katil zanlısı adliyeye sevk edildi

Bayramlaşma dönüşü öldürülen Mehmet Aydın'ın katil zanlısı adliyeye sevk edildi

Adana Kozan'da bayramlaşmadan dönen Mehmet Aydın'ı 3 yerinden bıçaklayarak öldürdüğü iddia edilen Süleyman K. adliyeye sevk edildi

Adana'nın Kozan ilçesinde bayramlaşmadan dönerken bıçaklanarak öldürülen 54 yaşındaki Mehmet Aydın'ın katil zanlısı adliyeye sevk edildi.

Edinilen bilgiye göre olay, 2 Mayıs Pazartesi Ramazan Bayramının ilk günü saat 16.00 sularında Adana'nın Kozan ilçesi Cumhuriyet Mahallesi Dörtyol kavşağında meydana geldi.

BAYRAMLAŞMADAN DÖNERKEN BIÇAKLANDI

İddiaya göre, Mehmet Aydın (54) akrabaları ile bayramlaştıktan sonra evine dönmek üzere yola çıktı. Bu sırada Süleyman K. (24) isimli şahsın bıçaklı saldırısına uğradı. 3 yerinden bıçaklanan Aydın hayatını kaybetti.

KATİL ZANLISI YAKALANDI

Cinayetin ardından Kozan İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri zanlıyı yakalamak için çalışma başlattı. Polis kısa sürede zanlıyı belirleyip yaptığı baskınla yakaladı. Zanlı ifadesi alındıktan sonra bugün adliyeye sevk edildi.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.