BAYKAR'a atılan iftira yargıdan döndü! Tazminat şehit çocuklarına

BAYKAR'a atılan iftira yargıdan döndü! Tazminat şehit çocuklarına

BAYKAR Savunma ile ilgili bir iftira daha hukuktan döndü. BAYKAR, ABC Gazetesi'nin yazarları Yılmaz Polat ve yöneticisi Merdan Yanardağ'a açtığı manevi tazminat davasını kazandığını, davadan elde edilen tazminatın ise şehit çocuklarına verileceği duyurdu

Türkiye'nin ilk Milli ve Özgün İHA ve SİHA'larını yapan BAYKAR'a atılan bir iftira daha yargıdan döndü. BAYKAR, ABC Gazetesi'nin o dönemki yazarı Yılmaz Polat ve yöneticisi Merdan Yanardağ'a açtığı manevi tazminat davasını kazandığını sosyal medya hesaplarından duyurdu. BAYKAR, kazandıkları tazminatı, şehit çocuklarına eğitim bursu olarak vereceklerini açıkladı.

BAYKAR Savunma, ABC Gazetesi'nin o dönemki yazarı Yılmaz Polat ve yöneticisi Merdan Yanardağ'a açtığı manevi tazminat davasını kazandı.

Tazminat şehit çocuklarına

BAYKAR'ın sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, "Bize atılan bir iftira daha hukuktan döndü ve yalan olduğu tescillendi! ABC Gazetesi'nin o dönemki yazarı Yılmaz Polat ve yöneticisi Merdan Yanardağ'dan kazandığımız manevi tazminatı, şehitlerimizin çocuklarına eğitim bursu olarak bağışlayacağız" ifadelerine yer verildi.

Selçuk Bayraktar: Kimin maşası ve nerenin piyonu olduğu belli olmayan alçaklara aldırma!

BAYKAR Teknik Müdürü Selçuk Bayraktar ise sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Doğru işleri her zaman karalama, yalan ve iftirayla engellemek isteyenler olacak. Kimin maşası ve nerenin piyonu olduğu belli olmayan alçaklara aldırma! Hak bildiğin yolda eğilmeden, bükülmeden dosdoğru yürümeye devam et..." ifadelerini kullandı.

Resim

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.