Batı Gürcistan Müslümanları Müftülüğünden iftar programı

Batı Gürcistan Müslümanları Müftülüğünden iftar programı

Batum'da Batı Gürcistan Müslümanları Müftüsü Kamaşidze tarafından ramazanın ilk iftar programı gerçekleştirildi - Gürcistan Başbakanı Kvirikaşvili: - "Ramazan her Müslüman için son derece önemlidir. Hepinize barış, refah, mutluluk diliyorum"

TİFLİS (AA) - Gürcistan'ın Batum kentinde Batı Gürcistan Müslümanları Müftüsü Beglar Kamaşidze tarafından iftar programı düzenlendi.

Batum'daki bir düğün salonunda düzenlenen iftara Gürcistan Mülteci ve Göçmen İşleri Bakanı Sozar Subarı, Türkiye'nin Batum Başkonsolosu Yasın Temizkan, Batum Belediye Başkanı Giorgi Ermakoyev, Batı Gürcistan Müslümanları Müftüsü Beglar Kamaşidze, Türkiye'nin Tiflis Büyükelçiliği Din Hizmetleri Müşaviri Nedi Gümüş ve çok sayda vatandaş katıldı.

Batum Belediye Başkanı Ermakoyev, yaptığı konuşmada, Müslümanlara hayırlı ve bereketli ramazanlar dileyerek, "Müslüman kardeşlerimizle iftarda bir araya gelmekten son derece memnun oldum" ifadesini kullandı.

- Gürcistan Başbakanı Kvirikaşvili'den ramazan mesajı

Gürcistan Başbakanı Giorgi Kvirikaşvili, Başbakanlık resmi internet sitesinde yayımlanan yazılı açıklamasında, ülkedeki Müslümanların ramazanın ayının başlamasını kutladığını belirterek, "Müslüman kardeşlerimizin kutsal ramazan aynın başlamasını tüm kalbimle kutlarım. Ramazan her Müslüman için son derece önemlidir. Hepinize barış, refah, mutluluk diliyorum." değerlendirmesinde bulundu.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :