Batı Akdeniz'e düşük sıcaklık uyarısı

Batı Akdeniz'e düşük sıcaklık uyarısı

Yarından itibaren cuma gününe kadar Isparta'da hava sıcaklığı en düşük eksi 10, Burdur'da eksi 5, Antalya'da iç kesimlerde eksi 3, Muğla'da da eksi 1 dereceye kadar düşecek

ANTALYA (AA) - Batı Akdeniz'de yarın akşam saatlerinden itibaren sıcaklıkların cuma gününe kadar mevsim normallerinin altında seyredeceği bildirildi.

Meteoroloji 4. Bölge Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, bölgede halen mevsim normalleri civarında seyreden hava sıcaklıklarının 15 Kasım Salı akşam saatlerinden itibaren 18 Kasım Cuma gününe kadar azalarak, mevsim normallerinin altında seyredeceği, cuma öğle saatlerinden itibaren de artarak mevsim normallerine ulaşacağının tahmin edildiği belirtildi.

Bölgede önümüzdeki 5 gün boyunca yağış beklenmediği kaydedilen açıklamada, ani sıcaklık azalmalarının neden olabileceği olumsuzluklar (buzlanma ve don olayı) ile oluşabilecek sağlık sorunlarına karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerektiği ifade edildi.

Açıklamaya göre, cuma gününe kadar Isparta'da hava sıcaklığı en düşük eksi 10 dereceye, Burdur'da eksi 5 dereceye, Antalya'da iç kesimlerde eksi 3 dereceye, Muğla'da da eksi 1 dereceye kadar düşecek.

Sahil kesimde ise sıcaklık 7-21 derece arasında olacak.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :