Bate Borisov - Konyaspor maçının yayınlanacağı kanal belli oldu

Bate Borisov - Konyaspor maçının yayınlanacağı kanal belli oldu

Temsilcimiz Konyaspor'un UEFA Avrupa Konferans Ligi 2'nci Ön Eleme Turu'nda 21 Temmuz Perşembe günü Bate Borisov ile Konya'da seyircisiz olarak oynanacak karşılaşmanın yayınlanacağı kanal belli oldu.

Temsilcimiz Konyaspor'un UEFA Avrupa Konferans Ligi 2'nci Ön Eleme Turu'nda 21 Temmuz Perşembe günü Bate Borisov ile deplasmanda oynanacak maçın, Konya'da seyircisiz olarak oynanacağını açıklanmıştı.

Kulüpten yapılan açıklamada:

"Kulübümüzün, uzun uğraş ve müzakereleri sonuç vermiş, deplasmanda oynamamız gereken UEFA Avrupa Konferans Ligi 2'nci Ön Eleme Turu müsabakasının Konya'da oynanmasına UEFA tarafından karar verilmiştir. Buna göre, BATE Borisov - Konyaspor maçı 21 Temmuz Perşembe günü seyircisiz olarak MEDAŞ Konya Büyükşehir Stadyumu'nda oynanacaktır. Talebimize olumlu cevap veren BATE Borisov Kulübü'ne ve UEFA yetkililerine teşekkür ederiz.". denilmişti.

Konyaspor'un UEFA Avrupa Konferans Ligi 2'nci Ön Eleme Turu'nda 21 Temmuz Perşembe günü Bate Borisov ile Konya'da seyircisiz olarak oynanacak ilk karşılaşma A Spor ekranlarında canlı yayınlanacak .

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.