Batan Gemiye Ait Son Anlar Yürekleri Dağladı: Mürettebat Hala Bulunamadı

Batan Gemiye Ait Son Anlar Yürekleri Dağladı: Mürettebat Hala Bulunamadı

Marmara Denizi'nde batan Batuhan A isimli kargo gemisine ait son anları kaydeden Hüseyin Tutuk'un gönderdiği video, geminin batma anındaki dehşeti gözler önüne seriyor. Mürettebatın hala bulunamaması ise endişe yaratıyor.

Balıkesir'in Marmara adasından yüklediği 1250 ton mermer tozu ile Gemlik limanına doğru seyrederken Karacabey Boğazı Kurşunlu Mahallesi açıklarında fırtınaya yakalanan Batuhan A isimli kargo gemisi, acı bir hikayeye dönüşerek kayıp mürettebatıyla birlikte Marmara Denizi'nin derinliklerinde yer alıyor. Geminin batışının ardından yapılan arama çalışmalarına rağmen, mürettebat hala bulunabilmiş değil.

Olayın detayları, gemide yeni göreve başlayan yağcı Hüseyin Tutuk'un eşi Filiz Tutuk'a gönderdiği yürek burkan bir video ile ortaya çıktı. Video, geminin batmaya başladığı anlarda Hüseyin Tutuk'un dualar ederken ve çaresizlik içinde kalan son anlarını kaydetmesini içeriyor. Korkunç manzara, geminin üzerine çıkan dalgaların şiddetiyle birlikte Tutuk'un çektiği dehşeti gözler önüne seriyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.