Başsavcı'dan KGC'ye ziyaret

Başsavcı'dan KGC'ye ziyaret

Konya Cumhuriyet Başsavcısı M. Fatih Özdemir, Konya Gazeteciler Cemiyeti'ni ziyaret etti. Cemiyet Başkanı Sefa Özdemir ile bir süre görüşen Özdemir, Konya basınının tarafsız, objektif bir habercilik yaptığını dile getirdi.

Konya basınının güçlü bir kadroya sahip olduğunu dile getiren Cumhuriyet Başsavcısı Fatih Özdemir, "Basın adlî bir iş yapmaktadır. Bazı konularda yaptığı haberler ile adliye makamlarının dikkatini çekerek, bir görev üstleniyor. Bu anlamda basın çalışanlarına da teşekkür ediyorum" dedi.

Konya Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu Başkanı Sefa Özdemir ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek "Konya basını, özellikle adlî olaylarda, insan haklarını gözeterek çalışmalarını yapmaktadır. Adliye muhabiri arkadaşlarımız adlî olayların inceliklerini bildikleri için gerekli hassasiyetleri gösteriyorlar" diye konuştu.