Basketbolda maçın ardından

Basketbolda maçın ardından

- Yeşilgiresun Belediyespor Başantrenörü Trifunovic:"Bu galibiyet bizim için çok iyi oldu"- İstanbul Büyükşehir Belediyespor Başantrenörü Erdoğan:"Sakatlar döndüğünde daha dengeli bir takım haline geleceğiz"


GİRESUN (AA) - Spor Toto Basketbol Süper Ligi'nin 7. haftasında İstanbul Büyükşehir Belediyespor'u 82-67 mağlup eden Yeşilgiresun Belediyespor'un başantrenörü Aleksandar Trifunovic, önemli bir galibiyet aldıklarını söyledi.

Trifunovic, karşılaşma sonrası düzenlenen basın toplantısında, İstanbul Büyükşehir Belediyespor karşısında ilk 25 dakikalık bölümde iyi bir performans ortaya koyamadıklarını belirterek, şöyle konuştu:

"Zor bir maç olacağını bekliyorduk. Son çeyrekte düşündüğümüzden de daha iyiydik. Oyunun kontrolünü elimize aldık. Belki şu anda herkes Ledo'nun attığı 42 sayıyı konuşacak ama kaptan İnanç Koç ve Doğuş Özdemiroğlu'nun oyuna girmesiyle maçın akışı değişti. Bu galibiyet bizim için çok iyi oldu. İyi çalışmaya devam edeceğiz. Elimizden geldiğince en iyi şekilde oynayama çalışacağız."


- İstanbul Büyükşehir Belediyespor cephesi


İstanbul Büyükşehir Belediyespor Başantrenörü Ertuğrul Erdoğan, maçın genelinde iyi oynadıklarını ancak sahadan yenilgiyle ayrıldıklarını aktardı.

Çok kritik sakatlıklarla boğuştuklarını ancak bu durumu mazeret olarak dile getirmediğini vurgulayan Erdoğan, şunları kaydetti:

"Rotasyonda bugün, bazı oyuncularımızın yokluğunu biraz hissettik. Son periyottaki prese cevap veremedik. Hakemler biraz müsamahalı kararlar verdi ancak bu maçı hakem nedeniyle değil, kendi yaptığımız hatalar sonucu kaybettik. Şu anda öz güvenimizden uzak bir görüntü içerisindeyiz. Lig uzun bir sezon. Sakatlar döndüğünde daha dengeli bir takım haline geleceğiz."

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler