Basketbolda maçın ardından

Basketbolda maçın ardından

- BOTAŞ Başantrenörü Yıldızoğlu: - "İyi oynadık ve galibiyeti sonuna kadar hak ettik"- Hatay Büyükşehir Belediyespor Başantrenörü Baş: - "BOTAŞ iyi oynadı ve kazandı"


ADANA (AA) - Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Ligi'nin ilk haftasında, sahasında Hatay Büyükşehir Belediyespor'u 76-57 yenen BOTAŞ'ın başantrenörü Ceyhun Yıldızoğlu, galibiyeti hak ettiklerini söyledi.

Yıldızoğlu, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, çok zor bir haftayı geride bıraktıklarını dile getirdi.

Canik Belediyespor Başantrenörü Mehmet Can Öztürk'ün hayatını kaybetmesinin kendilerini derinden yaraladığını belirten Yıldızoğlu, "Hepimiz çok üzüldük. Mekanı cennet olsun. Ailesine de tekrar başsağlığı diliyorum." diye konuştu.

Hatay ekibi karşısında, yaz boyunca çalıştıkları her şeyi sahada uygulamayı başardıklarını anlatan Yıldızoğlu, şunları kaydetti:

"Oyuncuların konsantrasyonu maçın sonuna kadar çok üst seviyedeydi. Hatay ekibi de maçı kazanmak için her şeyi yaptı. Onlar da çok iyi hazırlanmışlar. Bugün maçı daha çok isteyen, doğruları daha çok uygulayan bizdik. İyi oynadık ve galibiyeti sonuna kadar hak ettik. Hatay Büyükşehir Belediyespor'u da kazandıkları Cumhurbaşkanlığı Kupası ve bugünkü eforlarından dolayı kutluyorum."


- Hatay Büyükşehir Belediyespor cephesi


Hatay Büyükşehir Belediyespor Başantrenörü Ekin Baş ise Cumhurbaşkanlığı Kupası'nı kazandıktan sonra sadece 2 antrenman yapabildiklerini ve BOTAŞ maçına iyi hazırlanamadıklarını ifade etti.

"Kupa rehaveti" yaşadıklarını vurgulayan Baş, "BOTAŞ iyi oynadı ve kazandı. Baskılı bir savunma yaptılar. Çok hata yaptık. Kendimizinkini değil onların basketbolunu oynamaya çalıştık. Sakin kalıp set üzerinde oynayarak hücum edebilseydik, daha farklı olurdu. BOTAŞ'ı tebrik ediyorum." değerlendirmesinde bulundu.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :