Basketbolda maçın ardından

Basketbolda maçın ardından

- Royal Halı Gaziantep Başantrenörü Dedas: "Play-off'a kaldığımız için çok mutluyuz"- Rönesans TED Ankara Kolejliler Başantrenörü Gökçe: "Hedefin olması ciddi bir motivasyon sağlıyor. Onun için de galibiyete uzanamadık"


GAZİANTEP (AA) - Royal Halı Gaziantep Başantrenörü Stefanos Dedas, Spor Toto Basketbol Ligi'nde Rönesans TED Ankara Kolejliler'i yenip play-off'a kaldıkları için çok mutlu olduklarını söyledi.
Dedas, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, "Lig başında play-off'a kalacağımızı düşünenler çok azdı. Oyuncularımla gurur duyuyorum. Oyuncularıma, bu sene çok iyi iş yaptıklarını söyledim. Maçı kazandık. Play-off'a kaldığımız için çok mutluyuz." ifadelerini kullandı.
Rönesans TED Ankara Kolejliler Başantrenörü Selam Gökçe ise karşılaşmada oyuncularının iyi mücadele ettiğini belirtti.
Ligin son haftasında sadece iyi basketbol oynamak için maça çıktıklarını dile getiren Gökçe, "İlk yarıda istediğimiz oyunu oynayamadık ve 17 sayı geri düştük. İkinci yarı kısmen toparlandık. Çocuklar biraz daha arzulu ve istekli oynamaya başladı. Son bölümde maça ortak olabilirdik. Hedefin olması ciddi bir motivasyon sağlıyor. Onun için de galibiyete uzanamadık. Fakat maçta oyuncularımın gösterdiği performanstan memnunum. Royal Halı Gaziantep'e başarılar diliyorum." diye konuştu.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :