Basketbolda maçın ardından

Basketbolda maçın ardından

- Anadolu Efes Başantrenörü Ivkovic:"İkili sıkıştırmalarda hata yaptık"-Royal Halı Gaziantep Başantrenörü Dedas:"Ligdeki en büyük galibiyetimiz"


İSTANBUL (AA) - Spor Toto Basketbol Ligi 26. hafta karşılaşmasında Royal Halı Gaziantep'e iki uzatma sonrası 99-96 yenilen Anadolu Efes'in başantrenörü Dusan Ivkovic, aldıkları sonuçtan dolayı üzgün olduklarını söyledi.

Müsabaka sonrası düzenlenen basın toplantısında konuşan Dusan Ivkovic, çok zor ve heyecanlı bir karşılaşma oynadıklarını dile getirdi.

Elde ettiği sonuçtan dolayı Royal Halı Gaziantep'i tebrik eder Sırp teknik adam, "Maçı daha sonra televizyondan analiz edeceğim ama 4 pozisyonda oyunu nasıl kazanacağımızı bilemedik. Normal süre içinde, çalışmış olduğumuz ikili sıkıştırmalarda hata yaptık. Kolay bir oyun değildi. Bu maç için motivasyonumuz düşüktü. Oyunu analiz edip, hatalarımızı kapatıp, devam etmeye çalışacağız." şeklinde konuştu.


- Royal Halı Gaziantep cephesi


Royal Halı Gaziantep Başantrenörü Stefanos Dedas, kendileri için tarihi öneme sahip bir galibiyet elde ettiklerini dile getirdi.

"Takımımızın bu ligde mücadele ettiği süre boyunca en büyük galibiyeti kazandık." ifadelerini kullanan Dedas, "Avrupa'nın en iyi liginde lider olan takımı yendik. Böyle bir takımı ligde iki kere yenmek istatiksel olarak inanılmaz bir şey" diye konuştu.

Geride kalan hafta Trabzonspor Medical Park karşısında alınan mağlubiyetin ardından soyunma odasında oyuncularıyla yaptığı konuşmadan bahseden Dedas, "Onlarla gurur duyduğumu söyledim. Oyuncularım onlara olan güvenimi geri çevirmediler. Böyle maçların olması ligin kalitesini artırıyor." değerlendirmesinde bulundu.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :